حرف من:
سلام
اولا که اگر در تاریخ جستجو و تحقیق کنید متوجه خواهید شد که در اون زمان ظرفها مثل امروز نبودند و از هر چیزی به عنوان ظرف استفاده میشد مثل ظرفهای چوبی یا ظرفهای ساخته شده از پوست بعضی میوه ها
دوما خدایی که تونسته مسیح رو بدون پدر به دنیا بیاره و نوزاد تازه به دنیا اورده رو به حرف بیاره حتما میتونسته به حضرت علی هم کمک کنه که شبها این همه شیر رو جلو در فقرا بزاره بدون اینکه ایشون بخوان ظرف بخرن و گاوداری داشته باشن و در ضمن کمک به فقرا هم یک نوع عبادت بوده و جزو عبادتهای شب تا صبح حضرت بوده. و اینکه در زمان حضرت علی هیچ فقیری وجود نداشته, تفسیر و توضیح اشتباهی هست, در زمان ایشون فقیر بوده ولی حضرت علی تا تونستن کاری کردن که فقیرها احساس تنگ دستی و بیچارگی نکنند.
و در آخر قضاوت با شما, اگر تمام مردم ثروتمند بودند ایا دیگه کسی تلاشی برای بدست اوردن میکرد؟ ایا دیگه اصلا شغل و نون و لباس و هزاران چیز دیگه ای وجود داشت؟
یا یک مثال بهتر یک فرد بسیار ثروتمند رو در نظر بگیرید که خدای ناکرده عزیزش مبتلا به بیماری سخت و غیرقابل درمانی هست, ایا این لحظه ثروت اون ذره ای ارزش داره و میتونه عزیزش رو که فقط مرگ در انتظارش هست نجات بده؟! اگه تمام مردم ثروتمند و خوشبخت بودند مثل این حکایت میشد و ثروتشان به هیچ دردی نمیخورد, پس تمام شغل ها و فاصله طبقاتی که وجود داره لازمه ادامه زندگی کردن هست. ثروت و خوشبختی تمام انسانها در یک زمان فقط مخصوص بهشت و اون دنیا هست نه زمینی که خودش هم نابودشدنی هست.
ولی تمامی این حرفها ظلم و دزدی و زور و.... خیلی چیزهای دیگه رو که از خیلی از مردم چه بی ایمان چه با ایمان سر میزنه رو توجیح نمی کنه.
من و یا هر کسی دیگه اگه تمام طول عمر شما رو براتون این چیزها رو توضیح بدیم و حرف بزنیم هیچ فایده ای نداره, چون خودتون باید به این نتیجه برسین و باور کنید.
هیچ انسانی رو به زور نمیشه مجبور به قبول چیزی کرد چون اونوقت میشه قبول از سر اجبار نه از ته قلب که این نوع قبول هم نه دوام داره و نه به درد میخوره.
امیدوارم خداوند راه درست رو نشونتون بده و شما رو از سردرگمی که ممکنه با آگاهی کامل باشه یا بدون اگاهی نجات بده.
اخوند فقط یک بهانه و توجیح جدید این دوره زمونه هست برای پنهان کرد خطاها و اشتباهاتمون, وگرنه همه به خوبی خبر دارن که چی راست هست چی دروغ!
ذات انسان همینه که برای رسیدن به لذت های لحظه ای و آنی چه بسا از روی عزیزان خود رد بشه.
و حل این مشکلات فقط با تمرین صبر و صبر و صبر امکان پذیر خواهد بود صبر همراه با اعتماد به خدا.
به خدا که اعتماد داشته باشی به سرعت میتونی راست و دروغ رو از هم تشخیص بدی و دیگه اسم اخوند توجیه گندکاری ها اشتباهات ظلم ها و دزدی های ما نمیشه....
من از هیچ قشری طرفداری نمیکنم و در ضمن امامان و پیامبرها رو هم شأن اخوندهای جعلی که دشمنان خدا ساخته اند نمیزارم.
اخوندها قرار بود راهنمای مردم برای رسیدن باور مردم به خدا باشند نه وسیله سوءاستفاده بعضی ها از اسم و مقام روحانیت.
هر کی لباس روحانیت پوشید که لزوما آخوند نیست.
متاسفانه دشمنان اسلام با پوشیدن این لباس مقام روحانیت و اهداف اونا رو زیر سوال بردن و دیگه الان حتی اگه اخوندی هم واقعا هدفش رسوندن ذهن مردم به خدا باشه کسی قبولش نداره و این درست همون چیزی هم که دشمنان ایران میخواستن.
تمام
با سلام و احترام!
اعتقاد به خدا و باور به قدرت لایزال او بحثی جداگانه ست، این جا صحبت از عقل و منطق و به گفته ی روانشناسان خودکارآمدی انسان است، سیل، زلزله، طوفان و… بلاهای طبیعی اند که به خاطر یک سری شرایط جوّی و محیطی و … پدید میان و از قانون طبیعت، تبعیت می کنن نه از من و شما و همواره دانشمندان به دنبال راه و چاره برای مهار آنان هستن.
یعنی کشورهای دیگه دین ندارن یا در ادیان دیگر توصیه به دعا نشده؟ اما نمینشینن تو خونه و از خدا بارون بخوان یا برطرف کردن سیل و غیره رو که اگر این گونه بود قدرت و پیشرفت علم به این نقطه ای که الآن هست نمی رسید، خدا هم به ما میخنده، فراموش نکنیم که یه مَثَل دیگه هم هست که از زبان خدا میگن " از تو حرکت و از من برکت"، خداوند به ما قدرت تعقّل و تفکّر داده تا بیندیشیم و زندگی بهتری برای خود بسازیم، اگر قرار بود همه چیز رو از او بخواهیم که دیگه علم معنا پیدا نمی کرد و حکمت خدا همه زیر سؤال می رفت و هنوز داشتیم تو عصر حَجَر زندگی می کردیم، تمامی این موارد در قرآن به آن اشاره شده و گذاشته به عهده ی انسان که یکی یکی همه رو کشف کنه و به حقایق هستی دست پیدا کنه که بعد از هزاران سال هنوز در ابتدای راهیم، ما از قرآن فقط چسبیدیم به حجاب و غیره اونوقت اون سر دنیا دارن قرآن رو مطالعه می کنن که از درونش به علوم جدیدی دست پیدا کنن، حکایت گالیله و دهها دانشمند دیگه رو هم شنیدید و هم مطمئنّاً خوندید که وقتی گفت زمین گرده همین کلیسا گفت که داره کفر میگه و کشتنش اما بعدها وقتی این طبقه کنار زده شد، ثابت شد که درست می گفته، الآن هم اگر کسی با این گونه دعا مخالفت کنه به اون برچسب لائیک و ضد دین میزنن.
در صورتی که خدا به ما عقل و شعور داده تا راه مقابله و مهارش رو بیابیم و این که توی بعضی شهرها مسیل هایی (در زمانهای گذشته) برای مهار سیل تعبیه شده و هیچ اتفاقی هم نیفتاده.
حالا اگر یک مسئول بی خرد از سر نادانی مسیل فلان شهر رو به جاده تبدیل کنه خوب معلومه سیل تو اون شهر فاجعه غیر قابل جبرانی رو پدید میاره، این فاجعه دیگه دست خدا نیست که از او بخوام رفعش کنه ما الآن تو عصر علم و تکنولوژی هستیم و واقعاً مسخره است که سازمان مدیریت بحران یک کشور بودجه ی میلیاردی یک کشور رو به فلان ارگان بده برای رفع و کاهش بلا، خوب این پول رو هزینه کنن چهار تا مسیل تو مسیر سیل بزنن که سیل ویرانگر نباشه یا آبراه های بزرگ یا کانال یا … بزنن، این جاست که این ضرب المثل معنا پیدا می کنه، اصلاً کی تضمین می کنه که این افراد خیلی خالص و پاکن و دعاشون مستجاب میشه، حرف سر این است نه این که خدا نمیتونه، خدا قادر و تواناست و شکّی در آن نیست، بله خداوند صریحاً درقرآن می فرماید:" اُدعونی أَستَجِب لَکُم" ( بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را) اما هر دعایی حکمت خودش رو داره، چارچوب و قانون داره و اگر قرار بود با این دعاها بارون بیاد مملکت تو این چهل سال و اندی باید گلستون می شد نه یک خشکزاری که روز به روز بدتر میشه، پس انسان باید با تکیه بر علمی که از خدا گرفته و با توکَل به او بتونه این بحران ها رو مدیریت کنه و مهارشون کنه نه این که یه گوشه بشینه و خدا خدا کنه، والله که خودش هم راضی نیست و میگه من علمش رو بهت دادم، دقیقاً داری چه کار می کنی بنده ی من؟!!!! 🤨😉
و اما در مورد مسئله ی ثروتمند و فقیر نیز با شما موافق نیستم، درسته که جهان هستی بر پایه ی اضداد آفریده شده و هر مفهومی باضدّش معنا پیدا می کنه اما نباید فراموش کرد که تمام پدیده ها نیز بر پایه ی عدل الهی خلق شدن و تناسب و موزون بودن از ویژگیهای نظام آفرینش هست و این به معنای برابری نیست چون تفاوتهایی در خلقت دیده میشه اما عادلانه ست، خداوند در بخشش وجود و کمال به موجودات، قابلیّت آن ها رو در نظر نگرفته، خداوند در قرآن به کرّات به عدالت اشاره کرده،: "فرشتگان و صاحبان علم نیز (بر این حقیقت) گواه هستن که (همه ی کارهای خدا) بر عدل و داد استوار است"
یا در آیه ای دیگر می فرماید: "ای مردم! پیمانه و ترازو را از روی عدالت بسنجید و از حقّ مردم کم و کسر نکنید"
یا می فرماید: "وَاقسِطوا إِنّ الله یُحِبُّ المُقسِطین"، "به عدالت رفتار کنید براستی که خداوند افراد عدالتگر را دوست دارد"
اون مطلبی که شما فرمودید با مفهوم عدالت و زیربنای دین و اسلام و حتی ظهور آقا امام زمان (عج) هم منافات داره.
بیشتر از این ادامه نمیدم چون از حوصله ی خوانندگان خارجه و دیگر این که صحبت افراد رو به دیده ی غرض نخوانیم و برداشت نکنیم.
"سعادتمند و رستگار شوید"